Галактически концерт

„Галактически концерт“

На 16 септември Фондация Млад Талант стана част от първия авторски „Галактически концерт“ за пиано и оркестър на неповторимия и виртуозен пианист Георги Черкин.
Красотата и магията на музиката съчетани с невероятния 3D mapping, ни отведоха на едно незабравимо пътешествие, което докосна сърцата ни.
Новаторски, космически, незабравим.
За нас беше чест и удоволствие да подкрепим този проект и знаем, че това е само първата стъпка към реализация на поредица от Галактически събития.
Благодарим ти, Георги Черкин.

Проект „Graffiti Art Wall”

Проект “Graffiti Art Wall”

Идеята за този проект се появи спонтанно. Може би всеки от вас поне веднъж е бил привлечен от великолепното изкуство изрисувано на някоя сграда. И като нас си е представил, колко красива би могла да бъде София ако имаше повече такива места, на които изкуството сякаш те вика и говори с теб. В един от тези моменти на споделеност се роди идеята да направим “Стената“. Решихме да споделим част от нашето пространство и да го превърнем в “Graffiti Art Wall”. Място, на което ще можете да творите и да оставите част от себе си. Да представите своето изкуство и да отправите послание. Да бъде Вашето място – там където се чувствате свободни, ценени и подкрепяни . Очаквайте ни скоро с покана да открием заедно „Стената“